© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

Huisschilderwerk

-Buitenwerk:
Uw huis is een kostbaar bezit. U bent er zuinig op. Door regelmatig onderhoud te plegen blijft de conditie van uw woning op peil en beperkt u dure reparaties en eventuele renovatiekosten. Het professioneel laten uitvoeren van het onderhoud is waarde behoudend en kan zelfs waarde vermeerderend zijn.
Samen met Grandioost kunt u een onderhoudsschema voor uw woning samenstellen. Er word hierbij uitgegaan van een goed basisverfsysteem en periodieke onderhoudsbeurten. In het basisverfsysteem zal Grandioost uw woning voorzien van alle nodige behandelingen en maatregelen om een goede basis te verkrijgen. Vanuit deze basis kan met eenvoudige onderhoudsbeurten de woning in zeer goede staat gehouden worden. Grandioost adviseert u, uw woning eens in de 4 jaar met een onderhoudsbeurt te verblijden.
Om kwaliteit en duurzaamheid  van het schilderwerk te kunnen garanderen maak ik uitsluitend gebruik van professionele materialen en gereedschappen.
Gelukkig hoeven we ons niet meer te beperken tot de zomermaanden om goed en duurzaam schilderwerk te kunnen leveren. De wintermaanden worden minder koud, maar ook de verfsystemen zijn inmiddels zo ver ontwikkeld dat er met lage temperaturen ook geschilderd kan worden. Doorwerksystemen maken het mogelijk om ook in de winterperiode vakwerk met kwaliteit en garantie af te leveren.

DSC_0261 (Large).jpg

IMG_0178.jpg
P3050030 (Large).jpg

P3050032 (Large).jpg
P3050031 (Large).jpg

-Binnenwerk:
In uw huis wilt u zich thuis voelen. Dit moet een plek zijn waar u zich geheel kunt ontspannen. Uzelf kan zijn! Ook uw kantoor moet een prettige ruimte zijn om klanten te ontvangen. In samenwerking met Grandioost is het mogelijk ideeŽn en kleuren op juiste wijze af te stemmen op uw interieur. De juiste combinatie van kleuren geeft uw woning of kantoor een prettige sfeer en stijl. Een plek waar men graag komt.
Net zo belangrijk is het goed onderhouden van de binnenzijde van uw woning. Men staat er niet gelijk bij stil, maar ook de gevelkozijnen binnen hebben te maken met weerstypen en vocht. Binnenshuis wordt veel waterdamp geproduceerd. Iedereen heeft in de winterperiode wel eens beslagen ramen. In de badkamer en douche, maar ook in de keuken. Het meeste gaat weg door goed ventileren. Vooral in de badkamer loopt dit water vaak van uw raam. Wanneer er in deze situatie niet een sluitend verfsysteem is aangebracht, waarbij er naden, kitvoegen of verbindingen open staan, kan het vocht in het hout dringen. Houtrot kan dan het gevolg zijn. Grandioost adviseert u uw kozijnen aan de gevel gelijktijdig te laten onderhouden.


P3050016 (Large).jpg
P3050021 (Large).jpg
P3050017 (Large).jpg
P3050015 (Large).jpg

-Kleuradvies:
Bij elke stemming hoort een kleur. De gekozen kleuren zullen niet alleen uw ruimte kleuren, maar ook uw gevoel in de ruimte. Het kan soms erg moeilijk zijn om voor uw woning een goede kleurencombinatie te kiezen uit alle honderden mogelijke kleuren en nummers. Buiten de ,te kiezen, kleuren zullen ook lichtinval, vorm en het interieur de uiteindelijke sfeer van uw ruimte bepalen. Grandioost wil u graag, met een creatieve blik, helpen om de elementen op de beste manier samen te laten vallen.