© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

Werkwijze en prijzen

HUISSCHILDERWERK:
Ieder gebouw is verschillend. Alle woningen, kantoren of loodsen hebben hun eigen goede en zwakke punten. Een eigen bouwstijl en daardoor ook een eigen onderhoudsplan.
Om voor u een passende offerte te maken is het zeer aan te raden om een afspraak te plannen. Tijdens deze afspraak kunnen we het object goed bekijken en bespreken wat uw wensen en ideeŽn zijn.
Ook is het voor beide partijen aangenaam elkaar eerst te hebben gezien en gesproken. Het is toch het prettigst om te weten of er een goede klik is tussen u en mij, gezien ik toch een aantal dagen bij u over de vloer zou kunnen komen.

Met alle informatie die ik heb gekregen en heb waargenomen zal ik voor u beginnen aan mijn offerte aan u.
Mijn offerte aan u is samengesteld uit:


  • Realistisch aantal geschatte arbeidsuren
  • Materiaalkosten
  • Reiskosten

Bij de berekening van de uren ga ik uit van een uurtarief van €37,50 excl. btw.

Bij de berekening van de reiskosten ga ik uit van de volgende formule;
(aantal dagkilometers x aantal dagen) x €0,15


Verlaagd btw.tarief:
Vanaf September 2009 mage de schilderbranche, in plaats van de huidige 21% btw., 6% btw. doorrekenen aan alle klanten die particulier een woonhuis bezitten die 2 jaar of ouder is. 
Dit scheelt uiteraard aanzienlijk op de eindfactuur.

Voor alle specifiekere informatie over de btw. tarieven verwijs ik u graag naar de website van de belastingdienst. Werkwijze en prijzen:
Voor het maken van decoratiewerk kan ik uw idee omzetten in een schetsvoorstel. Heeft u wel een thema of beginnend idee maar kunt u er geen mooi voorbeeldplaatje van vinden, dan kan ik daar natuurlijk ook voor zorgen.
De prijs van een muurschildering is o.a. afhankelijk van het formaat van muur en/of schildering, de structuur & kleur van de ondergrond, de afbeelding en de gedetailleerdheid ervan en de locatie. Ik werk meestal met een alles-in-1 projectprijs, waarin ik alle kosten zoals materialen, reiskosten e.d. verwerk. Voor de schilderijen op doek geldt een BTW-tarief van 6%.
Voor muurschilderingen en decoratie schilderingen geldt een BTW-tarief van 19%.
Op deze manier heeft u dus geen verrassingen meer achteraf. 


Na de afspraak maak ik een offerte voor u. Als u akkoord gaat, kunt u die ondertekenen en retourneren. Ik vraag in de offertes altijd een deel vooruit te betalen i.v.m. materiaalkosten. Als het werk voltooid is ontvangt u van mij een factuur en kunt u het resterende bedrag voldoen.

U kunt mij altijd even bellen of mailen als u nog vragen heeft.